Κυριακή 15 Ιανουαρίου 2012

Σεξ, σεξ, σεξ παντού σεξ.

Κι όμως μήπως τελικά το ζαλίζουμε πολύ το πράγμα, πριν καλά-καλά φτάσουμε στο στόχο, και όταν τελικά καταφέρουμε να φτάσουμε στην πηγή, είμαστε πτώμα απ’ την κούραση και δεν έχουμε κουράγιο να το… σηκώσουμε; (το ποτήρι καλέ, που πήγε το μυαλό σας;)

Βλέπουμε καθημερινά κι ανελλιπώς εκπομπές- πρωινές, μεσημεριανές, βραδινές- για να δούμε τι θα μας συμβουλέψουν να κάνουμε πάλι οι απανταχού σεξολόγοι-ες. Ακούμε προσεκτικά, λες κι απ’ αυτούς εξαρτάται αποκλειστικά η σχέση μας. Παίρνουμε παραμάσχαλα, από μικρά ακόμη, τα cosmopolitan, και αποστηθίζουμε κάθε καινούρια έρευνα και tip που θα «απογειώσει» το κρεβάτι μας (λες κι εκεί που βρίσκεται τώρα, στο πάτωμα, έχει βαρεθεί και θέλει να «ανεβεί» λίγο, να ξεπιαστούν τα ποδαράκια του). Μέχρι και σκονάκια πάνω στο μπούτι κάνουμε, για να εφαρμόσουμε επακριβώς την καινούρια στάση που θα «ανεβάσει» (είπαμε, έχουμε κάτι με τα ύψη) τη βαλτωμένη μας ερωτική ζωή. 

Ξοδεύουμε μια περιουσία για εσώρουχα, καινούρια μεταξωτά σεντόνια, καθρέφτες για να βιδώσουμε στο ταβάνι (μας κατέστρεψε το «Βασικό Ένστικτο» βλέπετε). Ενώ στο τέλος τα σεντόνια καταλήγουν στην άκρη του κρεβατιού και τα εσώρουχα δεν τα έχει δει κανείς μες στο σκοτάδι. Μέχρι και στριπτίζ αλλά Kim Basinger ή (οι νεότεροι) Demi Moore δοκιμάζουμε να κάνουμε, και τις περισσότερες φορές ο ενδιαφερόμενος έχει βαρεθεί πριν αρχίσουμε. 

Όσο κι αν χτυπιέστε κάτω, για ν’ αποκτήσει αλατοπίπερο η σχέση, αν δεν τα έχετε βρει πραγματικά με τον άνθρωπο που επιλέξατε να περνάτε τα βράδια, όπως σας έπλασε ο καλός Θεούλης, δεν πρόκειται να καταφέρετε ΤΙ-ΠΟ-ΤΑ. Πρέπει να έχετε φτάσει σε τέτοιο σημείο που να το ζητάτε ο ένας από τον άλλο χωρίς παρεξήγηση. Χωρίς να στήνετε ολόκληρο σκηνικό για «Γερμανική» ταινία. Χωρίς να ντρέπεστε. Δεν θα χαθεί η μαγεία αν είστε πραγματικά ειλικρινείς μεταξύ σας. Αφήστε στην άκρη τα πανηγύρια και κάντε αυτό που θέλετε. Αλλιώς μην το κάνετε καθόλου.  
Ουφ, τα είπα κι ησύχασα. Δεν είμαι και κανένας ειδήμων στο θέμα, ούτε, σεξολόγος, συμβουλο-λόγος κ.λπ. Απλώς πιστεύω ότι όταν έχεις αφιερώσει τον εαυτό σου σε κάποιον άνθρωπο, όλα είναι πολύ πιο απλά απ’ ότι προσπαθούμε να τα κάνουμε. Χαλαρώστε κι απολαύστε το. Αλλιώς πάτε για ψάρεμα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου