Τρίτη 17 Ιανουαρίου 2012

Οι Χρυσές, οι Επίχρυσες και οι Ά-Σφαιρες.

Όλοι, λίγο-πολύ, κάπου είδαμε τι έβαλαν και φέτος οι κυρίες στο κόκκινο χαλί καθοδόν για  «Χρυσές Σφαίρες». Κάποιες μας έκαναν να ζηλέψουμε που δεν φορέσαμε κι εμείς κάτι ανάλογο- έστω και στον ύπνο μας(βλέπε Glenn Close, Helen Mirren, Kate Beckinsale, Julienne Moore, Meryl Streep, Natalie Portman, Nicole Kidman, Paula Patton, Sofia Vergara). 

 Άλλες πάλι πήγαν φορώντας τα περσινά ξινά σταφύλια, κοινώς τα αποφόρια άλλων (Kelly McDonald, Laura Dern). Είδαμε και τις κουμπάρες για γάμο στην Ελληνική Επαρχία (Katharine Mcphee, Connie Britton). Δεν ήταν μόνο οι κουμπάρες, αλλά και οι νύφες εκεί (Elle Macpherson, Jessica Biel, Shailene Woodle). 

Πήγαν και κανα-δύο σαν διαφήμιση του Ελληνικού Υπουργείου Τουρισμού (Sarah Michelle Gellar, Heidi Klum). Ήταν και η Salma Hayek εκεί ως το «κορίτσι της ντίσκο».  Είδα και μερικές που με τρόμαξαν πραγματικά, μιλάμε για Halloween ντύσιμο (Julianna Margulies- κακιά μάγισσα). 

Θυμήθηκα που στο τέλος του «Τιτανικού» όλοι φωνάζαμε στην Κate «Κάνε λίγο στην άκρη μωρή να ανεβεί και το παλικάρι, που το αφήνεις να πεθάνει από το κρύο», επειδή η Kate Winslet είχε ακριβώς τα ίδια κιλά, ή τουλάχιστον έτσι φαινόταν. Κατάλαβα επίσης, γιατί το χαλί ήταν τόσο καθαρό. Περνούσε μάλλον σε τακτά διαστήματα το φόρεμα-swiffer, δηλαδή η Mary J Blige.

Και δεν έφταναν όλα αυτά, είδα μερικά κόκκαλα για χέρια, έτοιμα για σούπα (Angelina Jolie). Ένιωσα και λίγο Alex Drake στο “Ashes to Ashes” επειδή έκανα ένα ταξίδι πίσω στο χρόνο και είδα τον David τον Bowie με τα μάτια μου (δηλαδή την Tilda Swinton).  Για να μην ξεμείνουν από αμπαζούρ, έβαλαν και την Ariel Winter να κρατάει-φοράει το φανάρι. Η Michelle Williams πάλι έβαλε το ριχτάρι του καναπέ της γιαγιάς της και την κορδέλα της κόρης της στα μαλλιά και πήγε. 

Περίμενε, μη φεύγεις, θα πω κι άλλα. Ήταν κι ένα κακό αντίγραφο της Χιονάτης εκεί, η Elizabeth Mcgovern. Η άλλη πάλι, από το άγχος της έκανε το φόρεμα χαρτοτεχνία, έπιασε ψαλίδι κι έκοβε, έκοβε, και φόρεσε ότι περίσσεψε (Diana Agron). Τέλος, η Charlize Theron ήθελε να δείξει τα ποδαράκια της κι έβαλε το μισό φόρεμα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου