Σάββατο 10 Μαρτίου 2012

Ακριβό μου διθέσιο.

Λοιπόν κοπελιές, πάρτε το σφυρί στο χέρι, και ετοιμαστείτε να θυσιάσετε, σαν άλλο Ισαάκ, το αξιαγάπητο γουρουνάκι, που με καρτερικότητα δεχόταν ευρούλι το ευρούλι τόσο καιρό τις οικονομίες σας.

Έχουμε πλέον πληροφορίες από αξιόπιστη πηγή για το θέμα που μας απασχολούσε όλους τόσο καιρό. Όταν λέμε όλους, εννοούμε όλους εκτός από τους άντρες. Δηλαδή, όλους εκτός από τους άνδρες και τα παιδιά. Εντάξει, όλους εκτός κι από γιαγιάδες… Καλά ας σταματήσω καλύτερα, επειδή η γνωστή σε… όλους διαφήμιση με  έχει επηρεάσει άγρια.

Έλαβα πληροφορίες για τιμές σχετικά με την πλαστική στήθους. Είχα κάνει μια γύρα σε διάφορα, υποτιθέμενα επιστημονικά site, που σκοπό είχαν να μας ενημερώσουν για όσα πρέπει να ξέρουμε σχετικά με την εγχείριση, αλλά ξεχνούσαν το πιο βασικό. Δεν έλεγαν τίποτα για τιμές. Προφανώς, επειδή, όπως θα έλεγαν προς υπεράσπισή τους, κάθε περίπτωση είναι διαφορετική. Καλά τώρα, πως θα το αποφασίσω εγώ αν δεν έχω ιδέα για το κόστος; Ειδικά τέτοιες ζόρικες εποχές εν Ελλάδι.

Κι εγώ βέβαια δεν πάω πίσω. Τρεις παραγράφους έγραψα, κι ακόμη να πω την πολυπόθητη τιμή του… ενθέματος.  Έμαθα απευθείας από γιατρό, όχι μέσω e-mail ή internet, ότι το όλο πακέτο κοστίζει 5000 ευρώ. Ένα ένθεμα καλής ποιότητας κοστίζει 1000 ευρώ. Για περεταίρω info, περάστε καλύτερα από έναν γιατρό, και ρωτήστε face to face. Μην ντρέπεστε.

Εγώ δεν ξέρω αν θα το επιχειρούσα, αν και το χρειάζομαι ολίγον, επειδή φοβάμαι τα νυστέρια, αλλά αν πάρετε τη μεγάλη απόφαση, μην ξεχνάτε να κάνετε πάντα καλή έρευνα. Η υγεία και η ζωή σας είναι πολύ σημαντικά πράγματα για να παίζετε μαζί τους. 

Τέλος, ως καλός συμβουλάτωρ, να θυμίσω ότι το σώμα σας δεν είναι ένα φορεματάκι που σας είπαν ότι σας πάει και το αγοράσατε. Πειράξετε το όσο θέλετε, αλλά μόνο για να νοιώσετε εσείς καλά όταν κοιτάτε στον καθρέφτη. Ποτέ των ποτών μην το κάνετε για τους άλλους.

P.S. Και μην ξεχνάτε, nothing lasts forever, οπότε σε 10-15 χρόνια ετοιμάστε νέο γουρουνάκι και χαρτομάντηλα για τον αποχωρισμό, επειδή δυστυχώς πρέπει να τα αφαιρέσετε (έχουν ημερομηνία λήξης).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου