Τρίτη 27 Μαρτίου 2012

Η γριά η κότα έχει το ζουμί.

Ο σοφός λαός κάτι ήξερε (τις περισσότερες φορές τουλάχιστον), όταν εκθείαζε την ώριμη κότα- γυναίκα. Η Madonna, γνωστή σε όλους μας εδώ και δεκαετίες- τώρα που το σκέφτομαι, θα μπορούσε να είναι και μάνα μου/ καγκουρώ η συζήτηση- έβγαλε καινούριο single που είναι μέρος του καινούριου της άλμπουμ. Το τραγούδι λέγεται “Girl Gone Wild” και το άλμπουμ “MDNA”. 
Όλοι αυτές τις μέρες θα σας ζαλίσουν στην TV με το video clip που απαγορεύτηκε στο YouTube (για τους κάτω των 18) μόλις κυκλοφόρησε. Παρ’ όλο που η κυρία που ξέρουμε όλοι για τη σεμνότητά της (εννοείται πως κάνω πλάκα) έχει κάνει πολύ χειρότερα στο παρελθόν, έκανε και πάλι το θαύμα της. 
Το θέμα δεν είναι αν το video clip είναι κατάλληλο ή όχι για το YouTube (λες και δεν θα παίζεται παντού έτσι κι αλλιώς, λες και το YouTube θα σώσει την εφηβική αθωότητα- υπάρχει τέτοιο πράγμα;) αλλά, ότι, η Madonna Louise Veronica Ciccone (ναι αυτό είναι/ήταν το κανονικό της όνομα, όχι το Madonna) έχει καταφέρει στην πεντηκοστή δεκαετία της ζωής της να απασχολεί ακόμη τον πλανήτη, όχι μόνο για τα τραγούδια της, αλλά και για τα sexy video clip της. 

Το διανοείστε; Είναι 54 ετών και είναι ακόμη το ίδιο προκλητική, ποθητή και «αεικίνητη» όσο τότε που έβαζε εκείνο το κωνικό σουτιέν και έκανε θραύση τη δεκαετία του '80. Έχει προσπαθήσει να βεβηλώσει/ κοροϊδέψει ό, τι κάποιοι άλλοι είχαν για ιερό και όσιο. Θυμάστε εκείνη τη φορά που έκανε τον «Εσταυρωμένο» και την άλλη φορά που κορόιδευε την Αμερικανική κουλτούρα με το τραγούδι της “Hollywood”;
Είναι τόσο γνωστή πια που θεωρείται αυτονόητο ένα αστείο για τραγούδια της σε ταινίες. Όσοι έχουν δει την αρχική σκηνή στο “Reservoir Dogs” (όπου είναι μαζεμένα κάτι παλικάρια με μαύρα κουστούμια και ο Tarantino αναλύει τι θέλει να πει το τραγούδι). Δεν είστε τόσο Tarantin-ικοί; Ωραία λοιπόν, μη μου πείτε ότι δεν θυμάστε τη σκηνή που η Bridget Jones/  Renée Zellweger βρίσκεται στη φυλακή και τραγουδά με τις φίλες/ συγκρατούμενες της το ίδιο τραγούδι και καταφέρνει να κάνει τον Κακοφωνίξ να ακούγεται σαν τενόρος;
 
Έχει άραγε φτάσει στο σημείο που πρέπει να αφήσει άλλα σούργελα ταλέντα όπως η Lady Gaga να σαρώσουν την ποιοτική μουσική σκηνή ή να συνεχίσει μέχρι να πάρει τη σύνταξη και το εφάπαξ (τι γελάτε; Ξέρω ότι μόνο στη χώρα μας υπάρχει/ υπήρχε αυτό το σύστημα, αλλά τόσα χρόνια η κοπέλα στο κουρμπέτι, ούτε δημόσιος υπάλληλος να ήταν).
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου