Τετάρτη 25 Απριλίου 2012

Chill Out Βραδιές.

Έλα να βλέπω χαμόγελα. Ο καιρός επιτέλους θυμήθηκε ότι είναι άνοιξη και όχι φθινόπωρο και μας χαμογέλασε ο ήλιος. Μόλις αρχίσει να ζεσταίνεται το κοκαλάκι μας, ως Έλληνες, αμέσως το μυαλό πάει σε ακρογιαλιές, chill out μουσικές, κοκτέιλ, αιώρες και λευκά πανιά να αιωρούνται ολούθε. 


Δυστυχώς όμως (εδώ έρχομαι εγώ η κακία να σας γειώσω)  στην καλύτερη περίπτωση, λόγω υποχρεώσεων και κρίσης αυτά θα τα δούμε συν-πλην για καμιά βδομαδίτσα όλο το καλοκαίρι. Μη μου χαλιέστε όμως (εδώ έρχομαι εγώ, που σας νοιάζομαι βρε, να δώσω ιδέες για να μην χτυπάτε το κεφάλι σας στον τοίχο για τη μαύρη σας τη μοίρα). 

Πάρτε μερικά αρωματικά κεριά, αγοράστε και λίγη λινάτσα με το μέτρο (τα γνωστά πανιά που κρεμούν στα εκάστοτε beach bars) βάλτε και το ωραιότατο video, με chill out μουσική που σας βρήκα, και voila. Το δικό σας, prive, beach bar που θα σας συντροφεύει όλο το καλοκαίρι. Μπορείτε να διακοσμήσετε με πανί, κεριά, δαυλούς και ότι άλλο σας χαλαρώνει την αυλή, το μπαλκόνι, ακόμη και το καθιστικό και να περάσετε καταπληκτικά το φετινό καλοκαίρι. Μπορείτε να διοργανώσετε βραδιές με φίλους για κοκτέιλ και χαλαρή κουβέντα ή να κάνετε ένα διάλειμμα το μεσημέρι με έναν παγωμένο καφέ ή ένα ποτήρι κρασί. 



Οι ιδέες για χαλάρωση δεν κοστίζουν. Αρκεί να έχετε όρεξη να το οργανώσετε λίγο (όχι πολύ) το θέμα. Αν σας πέφτει βαρύ το budget, αγοράστε τώρα τη λινάτσα και τον επόμενο μήνα τα κεριά. Το καλοκαίρι είναι μεγάλο βρε, this is Greece! We do not give up, we do not give in, we keep walking and relaxing βεβαίως- βεβαίως
 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου