Τετάρτη 2 Μαΐου 2012

Trend Alert! Όχι άλλοι τροχονόμοι!




Έχουμε και λέμε, έχουμε κρίση, εκλογές, επικείμενη έκλειψη και πολλά μικρά και μεγάλα βάσανα να μας κάνουν τη ζωή μαύρη. Τώρα που είπα μαύρη, να μην ξεχάσω να σας πω ότι και φέτος το καλοκαίρι εννοείται ότι το μαύρο/άσπρο είναι συνδυασμός που θα φορεθεί ανετότατα και θα δείξει ότι είστε chic και διαχρονική όσον αφορά τις προτιμήσεις σας στη μόδα. 
 
Τώρα όσο για τα υπόλοιπα χρώματα, θα έχετε δει ήδη όλες, ότι οι βιτρίνες μοιάζουν με καταστήματα που πουλάνε τα απαραίτητα για έναν τροχονόμο. Είτε μιλάμε για ρούχα, είτε για παπούτσια τα χρώματα neon έχουν κάνει ντου από παντού και δεν υπάρχει μαγαζί ή ακόμη και λαϊκή αγορά (γιατί αυτοί στο πηγάδι κατούρησαν;) χωρίς ένα φωσφοριζέ χρωματάκι.



Προς θεού καλές μου κυρίες, μην το παρακάνετε επειδή βρίσκεται ο πειρασμός παντού γύρω σας. Μη γίνετε πυγολαμπίδες/ φωτεινοί σηματοδότες  που κυκλοφορούν ανάμεσά μας. Αν έχετε τόση ανάγκη να κάνετε την άσκοπη αγορά για φέτος, καλό θα ήταν να περιοριστείτε σε ένα μικρό αξεσουάρ ή ένα μπλουζάκι χωρίς να επενδύσετε σ’ αυτό τα λεφτά που είχατε μαζέψει για ανοιξιάτικο/καλοκαιρινό shopping. 
 


Μπορεί αύριο, να δω ακόμη και κυρίες μεγαλύτερης ηλικίας με αυτά τα ρούχα που θυμίζουν το βελάκι στα video games τύπου Grand Theft Auto. Πιστέψτε με, ειδικά αυτές πρέπει να κλείσουν ερμητικά τα μάτια και να μην αγοράσουν τίποτα που φέγγει στο σκοτάδι, εκτός από διαμάντια. Τι λέγαμε για το σταθερό, διαχρονικό και κομψό συνδυασμό άσπρο/μαύρο; Αυτός, δεν μπορεί να έχει άσχημο αποτέλεσμα. Let’s stick to the basics. Λευκό, μαύρο, και (άντε) κόκκινο είναι κατάλληλα για όλους και φαίνονται, πώς να το θέσω, classy. 

Δείτε πόσο κομψό βγαίνει το αποτέλεσμα όταν δεν ρισκάρουμε να μας περάσουν για όργανα της τροχαίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου