Σάββατο 7 Ιουλίου 2012

Φρου- Φρου κι Αρώματα.

Τι πιο ωραίο; Να περνάς ένα απόγευμα, με γυναικοπαρέα, δοκιμάζοντας με τις ώρες και την άνεσή σου αρώματα και καλλυντικά. Κάπως έτσι πέρασα κι εγώ, όταν μια καλή φίλη διοργάνωσε ένα πάρτι μόνο για κορίτσια/γυναίκες. 


 Λατρεύω τα πάρτι με θεματολογία και αυτό ήταν η απόλυτη γυναικεία διασκέδαση. Καφεδάκι, δροσιστικά ποτά και εδέσματα και το καλύτερο απ’ όλα ήταν ο μπουφές. Όχι, δεν είχε φαγητά, αλλά αρώματα και καλλυντικά.

Εννοείται ότι η όρεξη μας για να δοκιμάζουμε νέα προϊόντα δεν σταματά ποτέ. Ξέρω υπάρχει κι αυτό που μας τρώει καθημερινά και λέγεται «κρίση», αλλά έχουμε κι αυτό το ταλέντο, πάντα να βρίσκουμε το budget για να κάνουμε δωράκια στον εαυτό μας, και τους δικούς μας ανθρώπους. 
 


Ήταν μια καταπληκτική εμπειρία και την προτείνω ανεπιφύλακτα. Δοκιμάσαμε lip gloss, κραγιόν, πούδρες κι αρώματα και χρησιμοποιήσαμε κάποιες κοπέλες ως «παλέτες». Είχαμε και κάποιους ειδικούς που έκαναν καταπληκτικό μακιγιάζ σε όσες κοπέλες ήρθαν προετοιμασμένες, δηλαδή άβαφες. 



Βγάλαμε και φωτογραφίες για να θυμόμαστε το τέλειο αποτέλεσμα. Το κερασάκι στην «τούρτα» ήταν η κλήρωση στο τέλος του απογεύματος (δηλαδή αργά το βράδυ) στην οποία μια τυχερή κοπέλα κέρδισε ένα καλοκαιρινό και φρέσκο άρωμα. 



Το όλο concept βασίστηκε στο γεγονός, ότι η κοπέλα που μας φιλοξένησε, ξεκίνησε να ασχολείται με μια πολύ καλή εταιρεία καλλυντικών που λέγεται FM GROUP.

Πραγματικά ο στόχος μου δεν ήταν να κάνω διαφήμιση της εταιρείας (αν κι έχω ενθουσιαστεί) αλλά να σας δώσω μερικές ιδέες για αξέχαστα γυναικεία πάρτι.

 Καλοί χρυσοί οι άντρες, αλλά χρειάζεται που και που να αφιερώνουμε και λίγο χρόνο για μας και την ομορφιά (εσωτερική και εξωτερική).















Καλά να περνάτε. Και μην ξεχνάτε να διασκεδάζετε με την ψυχή σας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου