Κυριακή 1 Ιουλίου 2012

Sex on the Beach

Δεν εννοώ το ποτό κυρίες μου. Εννοώ αυτό που λέει ο τίτλος κυριολεκτικά. Είναι ώρα να πείτε στα παιδιά να πάνε στο δωμάτιο τους για ύπνο επειδή πρέπει να μιλήσουν οι μεγάλοι σοβαρά…

 Σίγουρα όλες έχετε δει κάποια ταινία, στην οποία οι πρωταγωνιστές κυλιούνται παθιασμένα στην άμμο. Δεν πέρασε ποτέ από το μυαλό σας να το κάνετε κι εσείς όταν θα βρείτε την ευκαιρία; Η αλήθεια είναι ότι το θαλασσινό αεράκι, η μυρωδιά του αντηλιακού (και του ιδρώτα) και η καλοκαιρινή διάθεση ανεβάζει τη λίμπιντο στα ύψη. Έτσι κι εσείς θα ονειρεύεστε ότι αυτό το καλοκαίρι μπορεί να κάνετε και καμιά τρέλα, μακριά από τα παραδοσιακά του σπιτιού. By all means, μη διστάσετε να ανανεώσετε τη σχέση με το ταίρι, αλλά μην κάνετε αυτά που γίνονται μόνο κατόπιν σκηνοθεσίας και βρεθείτε προ εκπλήξεως.

Αυτό που εννοώ είναι ότι μερικά πράγματα γίνονται μόνο στις ταινίες όπου όλα είναι ελεγχόμενα.

 Πρώτα απ’ όλα, αν δεν είστε 150% σίγουροι ότι η παραλία είναι ερημική (αν και το άγχος να μην σας πιάσουν, μπορεί να λειτουργήσει αφροδισιακά) μην επιχειρήσετε τρελίτσες. 

Δεύτερον, μην κάνετε τίποτα απ’ ευθείας πάνω στη φύση (στην άμμο). Δεν υπάρχει τίποτα πιο ενοχλητικό από την άμμο που μπαίνει απρόσκλητη παντού.

 Τρίτον, αν είστε ευαισθητούλες στις μολύνσεις της θάλασσας, μην κάνετε αυτό το extreme sport. Δεν είναι και ό, τι καλύτερο να περάσετε μετά απ’ αυτό, έναν μήνα αποχής από αγαπούλες λόγω «καλοκαιρινής» μόλυνσης.

Κάντε λοιπόν το όνειρο σας πραγματικότητα, αλλά προμελετημένα. Αν είναι να σας βγει ξινή η περιπέτεια, και το δωμάτιο του ξενοδοχείου ή η σκηνούλα στο camping μια χαρά εμπειρία είναι. 

Και μην ξεχνάτε, όχι σκουπίδια, όχι πλαστικά (οποιουδήποτε είδους) σε θάλασσες και ακτές. Καλό και καυτό καλοκαίρι.





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου