Σάββατο 22 Σεπτεμβρίου 2012

Κάνει σ-τάση εδώ;


Όχι, δεν κάνετε λάθος. Δεν μπήκατε  στη σελίδα του ΟΣΕ, δεν διαθέτω πρόχειρα τα δρομολόγια για τα τρένα, αλλά μπορώ άνετα να σας πω πως προβλέπεται να δρομολογηθεί ο χειμώνας που έρχεται όσον αφορά τις τάσεις. 


Λοιπόν κυρίες μου, πάνω απ’ όλα μην πανικοβάλλεστε. Πρώτα απ’ όλα, δεν ήρθε ακόμη ο χειμώνας (κι ελπίζουμε ν’ αργήσει, επειδή προβλέπεται να παγώσει το κοκαλάκι μας λόγω άδειας τσέπης) αλλά καλό είναι να είμαστε ενημερωμένες βρε αδερφέ. Δεύτερον, όπως προείπαμε, δεν χρειάζεται να μας πιάνει κατάθλιψη αν δεν έχουμε το αναγκαίον cash για ανανέωση της γκαρνταρόμπας μας, καθώς α) τα κλασικά κομμάτια είναι πάντα in, β) δεν χρειάζεται να ακολουθήσετε πιστά τα πάντα όλα, επειδή έτσι θα δείξετε έλλειψη προσωπικού στυλ και γ) φαντασία να υπάρχει και θα βρείτε τρόπο να συνδυάσετε ό, τι υπάρχει ήδη στην ντουλάπα σας.

Για να μην μακρηγορούμε όμως, οι βασικές τάσεις έχουν ως εξής:


Γούνα και δέρμα (όπως και κάθε χρονιά) είναι και πάλι στα πιο in κομμάτια. (HERVE LEGER)


Στενά και θηλυκά φορέματα έχουν την τιμητική τους σε μπορντό, μωβ, πράσινες αποχρώσεις. Το κατακόκκινο κραγιόν στα χείλη κυριαρχεί. (ZAC POSEN)

Ο απίστευτα κλασικός συνδυασμός άσπρο- μαύρο είναι επίσης εδώ. (ALEXANDER WANG)

Μην πετάξετε το brocade παλτό της γιαγιάς επειδή θα σας χρειαστεί. Το γκρι είναι για έναν ακόμη χειμώνα μια χαρά επιλογή. (MARK JACOBS)

Γκρι-μαύρο, μπλε-μαύρο είναι τέλειοι συνδυασμοί, καθώς και οι κλος φούστες κάτω από το γόνατο- 50’s oriented. Και για βράδυ βάλτε κάτι σε κατακόκκινο ή γυαλιστερό. (CAROLINA HERRERA)

Δέρμα σε φούστα, φόρεμα, παντελόνι και ότι άλλο σας βρίσκεται είναι και πάλι in. (DEREK LAM)

Αν έχετε κάτι σε γάντι, μακρύ όμως, πολύ μακρύ όμως, βάλτε το. (DIANE VON FURSTENBURG)

Μαύρο σε brocade παλτό, σε φόρεμα, παντελόνι, σε δίχτυ, σε βελούδο… μαύρο δηλαδή και πάλι. Μαύρη μαυρίλα πλάκωσε. Και χρυσό, πολύ χρυσό, λες και χτυπήσαμε φλέβα (που τέτοια τύχη). (PRABAL GURUNG)

Και όσο για το κρύο, μην μου αγχώνεστε. Άφθονο το πλεκτό και φέτος για να ζεσταθούμε. (YIGAL AZROUEL)

Βελούδο, brocade και παλτό-κάπα, με μπότα του παπουτσωμένου γάτου (αλά Ζορρό)  έχουμε να δούμε επίσης στους δρόμους- όχι μόνο τις Απόκριες. (GUCCI)

Όσο και να σας φαίνεται περίεργο, θα φορεθούν και απαλές ροζ και nude αποχρώσεις. (CHRISTIAN DIOR)

Αν έχετε και κανένα γνωστό παπά στην ενορία σας και σας δανείσει κάτι σε μεγάλο σταυρό, είστε απόλυτα in. Και πορτοκαλιά να βάλετε άνετα.  (VERSACE)

Κανένα κουστουμάκι του άνδρα σας, κατά προτίμηση σε γκρι,  θα σας βγάλει ασπροπρόσωπες. (GIORGIO ARMANI)

Μέχρι και παλιές ταπετσαρίες φοριούνται. (PRADA)

Τα παλτό φοριούνται σε όλα τα μήκη, αλλά τα μακριά έχουν την τιμητική τους. Να ‘ναι καλά οι άνθρωποι που νοιάζονται για να μην κρυώσουμε. (CHANEL)

Για βράδυ βάλτε άνετα ότι λάμπει κι ας μην είναι χρυσός. (ROBERTO CAVALLI)

 Εννοείται ότι εσείς θα κάνετε ένα ξεσκαρτάρισμα σε ότι σας αρέσει. Προς Θεού, μην γίνετε καρναβάλια απλά και μόνο για να «ακολουθείτε» τη μόδα. Μην ξεχνάτε, πάνω απ’ όλα να είστε μοναδικές.

















Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου