Τρίτη 4 Δεκεμβρίου 2012

Γλυκά, ζαχαρωτά… νύχια.



Άντε καλές μου νοικοκυρούλες, καιρός ν’ αρχίσετε να ετοιμάζετε τα γλυκά για τα Χριστούγεννα. Μη μου αγχώνεστε, δεν θα πούμε step by step πώς να κάνετε μελομακάρονα, αλλά πώς να κάνετε ζαχαρωτά… νύχια.

Ναι, καλά ακούσατε. Μερικές από σας τις πολύ ενημερωμένες τα έχετε δει ήδη να κυκλοφορούν στην αγορά. Ανάμεσα στα είδη για τέλεια νύχια, θα έχετε δει κάτι σκονίτσες σε μπουκαλάκια και ίσως αναρωτηθήκατε πως βρέθηκαν τα είδη για χειροτεχνίας ανάμεσα στα είδη manicure.

Αυτές οι σκονίτσες που ονομάζονται «επιστημονικά» sugar nails, είναι μια πολύ απλή και εντυπωσιακή τεχνική που θα κάνει το γιορτινό τραπέζι manicure το highlight της βραδιάς.

Είναι απλό και μπορείτε να κάνετε μόνες σας άνετα.

a)              Πρώτα καθαρίστε καλά τα νύχια από υπολείμματα προηγούμενου βερνικιού.
 
b)             Μετά διορθώστε τις ατέλειες με μια λίμα.

c)              Περάστε μια στρώση βάσης. 

d)             Βουτήξτε το νύχι στη σκόνη ή πασπαλίστε το από πάνω με ένα κουταλάκι.

e)             Αφού φυσήξετε, ό, τι περίσσεψε, περάστε άλλη μια στρώση βάσης και είστε έτοιμες.

Αν το budget σας το επιτρέπει, μπορεί να σας κάνει το ίδιο σε gel μια κυρία που είναι επαγγελματίας. Το οικονομικό κομμάτι θα είναι πιο ανεβασμένο, θα κρατήσει όμως μέχρι κι ένα μήνα. 

Πάρτε μια ιδέα και δοκιμάστε τη γιορτινή «συνταγή».





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου