Κυριακή 3 Φεβρουαρίου 2013

Έχεις την τάση να με… ηλεκτρίζεις.



Έλα να μαζευόμαστε σιγά - σιγά. Οι εκπτώσεις δυστυχώς τελείωσαν (αν και μερικά καταστήματα το παλεύουν ακόμη να πουλήσουν ό, τι περίσσεψε από πρόπερσι). Ξέρω τα ποδαράκια και η τσέπες έχουν τσακιστεί. Ελπίζω να κάνατε σοφές αγορές, αλλά να κρατήσατε και κανένα «λιθαράκι» για αυτά που έπονται.
 
Πρέπει να ενημερωθούμε (σαν καλές μαθήτριες του shopping) για τις τάσεις της νέας σεζόν. Μπορεί ακόμη το θέμα «θέρμανση» να μας πονάει, καθώς το κρύο (για τα ελληνικά δεδομένα πάντα) είναι ακόμη εδώ και να τσακίσαμε και το τελευταίο cent, αλλά η ενημέρωση δεν βλάπτει.

Έχουμε και λέμε λοιπόν. Θα δουν πολλά τα ματάκια μας και φέτος, αλλά υπάρχει και μια όαση (ελπίζω να μην σιχαθούμε στο τέλος από το overdose) που λέγεται «ηλεκτρίκ». Αυτό το χρώμα θα έχει τη σεζόν S/ S 2013 πολύ έντονη παρουσία.

Το καλό με αυτό το χρώμα είναι ότι φοριέται άνετα (χωρίς να δείχνει καρναβαλίστικο) και από ξανθιές και από μελαχρινές. Τονίζει πολύ ωραία το πρόσωπο, όταν φοριέται σε φόρεμα ή τοπ.  

Αν είσαστε πολύ ενημερωμένα κορίτσια θα βρήκατε σίγουρα κάτι σ’ αυτό το χρώμα και στις εκπτώσεις. Αν όχι, μόλις βρείτε κάτι ηλεκτρίκ που σας αρέσει, μη διστάσετε να το πάρετε και δεν θα σας απογοητεύσει. Άλλωστε, ένα μπλουζάκι ή ένα φόρεμα φοριέται άνετα και από τώρα καθώς δεν είναι αποκλειστικά καλοκαιρινό χρώμα.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου