Σάββατο 13 Απριλίου 2013

Shourouk/ Sunshine.


Shourouk στα Αραβικά σημαίνει λιακάδα. Με τόση ανατολή που έχουμε φάει (με το ζόρι) στην τηλεόραση, λογικό είναι να αρχίσω να έχω ένα ενδιαφέρον σε Οριεντάλ ονόματα. Κι όμως, με περηφάνια τολμώ να πω, πως δεν είναι κανένα Τουρκικό σήριαλ, που με έκανε να μάθω τι σημαίνει αυτή η λέξη. Το όνομα αυτό κερδίζει όλο και περισσότερη δημοσιότητα, καθώς πρόκειται για την σχεδιάστρια κοσμημάτων που ονομάζεται Shourouk. Είναι Γαλλίδα, Τυνησιακής καταγωγής και "ειδικεύεται" στην δημιουργία αξεσουάρ με λίγη υπερβολή.

Τα κοσμήματα που δημιουργεί η Shourouk, από το 2007, βασίζονται κυρίως σε κρυστάλλους Swarovski, αλλά χρησιμοποιεί και υλικά όπως PVC ή σχοινί για να δημιουργεί αντίθεση. Έχει συνεργαστεί με Οίκους όπως οι Chloe, Galiano, Roberto Cavalli, Jean Paul Gaultier και Swarovski.

Πάρτε μια γεύση από τα oversized κοσμήματα και αξεσουάρ που δημιούργησε για τη σεζόν Άνοιξη/ Καλοκαίρι 2013. 

FYI τα υπερμεγέθη κοσμήματα είναι πολύ trendy, φοριούνται όχι μόνο με επίσημο ένδυμα (κάτι που ταιριάζει μόνο σε δεξίωση), αλλά και πάνω από ένα απλό T-shirt συνδυασμένο με ένα μπλε τζιν ή πάνω από εντελώς κλειστό πουκάμισο ως εναλλακτικός γιακάς.






















Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου