Κυριακή 19 Μαΐου 2013

H&M / Beyoncé.


Η σέξι, καμπυλόγραμμη τραγουδίστρια συνεργάστηκε με την εταιρεία ρούχων H&M για την περίοδο άνοιξη/ καλοκαίρι 2013. Εννοείται πως το αποτέλεσμα είναι πανέμορφο, καθώς η Beyoncé έχει ωραίο σώμα. 


Η επιλογή όμως, ήταν αξιόλογη, και για δύο άλλους βασικούς λόγους. Πρώτον, το σώμα της δεν είναι ανορεξικό, οπότε και δεν δίνει το λάθος μήνυμα στα νέα κορίτσια, που λαμβάνουν συνεχώς λάθος μηνύματα για το τι σημαίνει "όμορφο", και καταλήγουν να είναι δυστυχισμένα. 


Δεύτερον η συνεργασία της έχει και φιλανθρωπικό χαρακτήρα, καθώς το 25% των πωλήσεων του tie-die μπικίνι στη συλλογή, θα πάει στην πρωτοβουλία της εταιρείας για καθαρό νερό σε πολύ φτωχές χώρες.

Η εταιρεία ξεκίνησε την πρωτοβουλία H&M WATER το 2002, και έχει ήδη συγκεντρώσει 3.131.303 ευρώ για τις πολύ φτωχές χώρες που δεν έχουν πρόσβαση σε καθαρό νερό. Η Kylie Minogue είναι μία ακόμη τραγουδίστρια που έχει βοηθήσει στο σκοπό αυτό.

Μπράβο λοιπόν, στις γυναίκες που είναι διάσημες, και ξέρουν ότι η άποψη και οι πράξεις τους επηρεάζουν πολύ κόσμο, και γι' αυτό βάζουν όλες τις δυνάμεις τους για να βοηθούν αυτούς που το έχουν ανάγκη.














Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου