Σάββατο 4 Μαΐου 2013

KENTUCKY DERBY- DERBY ΜΟΔΑΣ

Ο αγώνας ιπποδρομίας που ξεκίνησε στο Κεντάκι μετά τα ταξίδια του Meriwether Lewis Clark, Jr., το 1882, στην Ευρώπη, και συγκεκριμένα στην Αγγλία και τη Γαλλία, όπου παρακολούθησε κάποιους αγώνες ιπποδρομίας που διοργανώνονταν εκεί, αποτελεί κάθε χρόνο ένα κοσμοπολίτικο γεγονός.

image
Ο πρώτος αγώνας έγινε για να συγκεντρωθούν χρήματα και να δημιουργηθούν εγκαταστάσεις ιπποδρομίας έξω από την πόλη. Θα αναρωτιέστε βέβαια, που κολλάει όλη αυτή η παράδοση, που ξεκινά κάθε χρόνο το πρώτο Σάββατο του Μαΐου, και διαρκεί για δύο βδομάδες, με τη μόδα.

Ο αγώνας αυτός έχει συνδεθεί με την ελίτ της αριστοκρατίας και του χρήματος καθώς οι πλούσιες κυρίες παρελαύνουν κάθε χρόνο με τα καλύτερα συνολάκια τους και χαρακτηριστικό της ενδυμασίας τους είναι τα περίτεχνα (έως γελοία) καπέλα τους.

Έτσι και φέτος όλες οι "γνωστές" κυρίες έκαναν την εμφάνισή τους στο χώρο των ιπποδρομιών με τα φανταχτερά τους καπέλα, κρατώντας ένα mint julep (παραδοσιακό ποτό κατά τη διάρκεια των αγώνων) και σαν περήφανα παγόνια στήθηκαν στον φακό των φωτογράφων για να μια στιγμή στην αιωνιότητα (η οποία είναι πολύ πιο σύντομη στο χώρο της showbiz από την αληθινή).

undefined

undefined

undefined

undefined

undefined

undefined

undefined

undefined

undefined

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου